KO MOON YOUNG INSPIRED MAKEUP LOOK + CHIT CHAT DRAKOR! | ITS OKAY TO NOT BE OKAY | Kiara Leswara | Asian Network Media #ItsOkayToNotBeOkayEP13

Posted on

Hi All!! seperti yang kalian sudah tau, peran Seo Ye-Ji dalam series Its Okay to Not Be Okay sebagai Ko Moon Young itu ICONIC banget! Dari karakternya, bajunya sampe MAKEUP LOOKnya yang simple tapi somehow manis banget ya.

Nah di video kali ini aku mau bikin Ko Moon Young inspired makeup look versi aku niih. Kata kuncinya : INSPIRED ! Jadi ini bukan transformasi yaa. Karena aku gaakan bisa transformasi menjadi bidadari aka mbak seo ye ji hehehe.

All in all, semoga kalian suka yah videonya!!
Thank you for watching and don’t forget to drop some love down below 🙂

❍ SOCIAL MEDIA ❍

➭ Instagram: @kiaraleswara
➭ TikTok: kiara_leswara
➭ Website: www.kiaraleswara.com

——————————

❍ BUSINESS INQUIRIES ❍

➭ collab.kiaraleswara@gmail.com

——————————

This is not a sponsored video and all sponsorships will always be stated in my video. All of the opinions are my own and will not be influenced by other regards.

It’s Okay to Not Be Okay (Korean: 사이코지만 괜찮아; RR: Saikojiman gwaenchana; lit. Psycho But It’s Okay) is a 2020 South Korean romantic television series starring Kim Soo-hyun and Seo Ye-ji. The series tells an unusual romance story between two people who end up healing each other’s emotional and psychological wounds. It airs on tvN every Saturday and Sunday at 21:00 (KST) time slot and will be available to stream worldwide on Netflix starting from June 20, 2020.
Synopsis
The drama tells the story of Moon Kang-tae (Kim Soo-hyun), a community health worker at a psychiatric ward who doesn’t have time for love, and Ko Moon-young (Seo Ye-ji), a successful children’s book author who suffers from antisocial personality disorder and has never known love. After meeting one another, the two slowly begin to heal each other’s emotional wounds.

Main

  • Kim Soo-hyun as Moon Kang-tae
  • Moon Woo-jin as young Moon Kang-tae
    An orphaned caretaker working at a psychiatric ward who was blessed with everything including a great body, brain, the ability to empathize with others, patience, the ability to react quickly, and stamina. However, he does not believe in love.
    • Seo Ye-ji as Ko Moon-young
    A popular children’s book author who suffers from antisocial personality disorder and knows nothing about love.
    • Oh Jung-se as Moon Sang-tae
    Kang-tae’s autistic older brother. He is a fan of Author Ko Moon Young.
    • Park Kyu-young as Nam Joo-ri
    A nurse, Moon Kang-tae’s co-worker.

    Supporting

    • Kim Joo-hun as Lee Sang-in
    A 38-year-old CEO of a publishing company. He started his career as an editor of a fairy tale story written by Moon-young.
    • Kim Chang-wan as Oh Ji-wang
    The president of the mental ward.
    • Kim Mi-kyung as Kang Soon-deok
    Chef at the mental ward, Joo-ri’s mother.
    • Lee Eol as Go Dae-hwan
    Moon-young’s father and a patient at the mental ward who suffers from dementia.
    • Jang Young-nam as Park Haeng-ja
    A strong and meticulous senior nurse.
    • Kang Ki-doong [ko] as Jo Jae-soo
    Kang-tae’s friend. He is self-employed.
    • Jang Gyu-ri as Sun Byul
    A nurse with 3 years of experience, Joo-ri’s best friend.
    • Park Jin-joo as Yoo Seung-jae
    The art director at Sang-in’s company.

    Extended cast

    • Woo Jung-won as Do Hee-jae
    Moon-young’s mother. A best-selling author who has disappeared for years.
    • Seo Joon as Kwon Min-suk
    • Choi Woo-sung as Oh Cha-yong
    • Kim Ki-chun as Gan Pil-ong
    • Jung Jae-kwang as Joo Jung-tae
    • Ji Hye-won as Lee Ah-reum
    • Kang Ji-eun as Park Ok-ran
    • Joo In-young as Yoo Sun-hae
    Park Kyu-young and Kang Ki-doong previously starred together in Romance Is a Bonus Book (2019)
    Kim Soo Hyun and Kim Chang-wan were also in My Love from the Star (2014), as main and supporting roles respectively.
    Park Jin-joo and Kim Mi-kyung were also reunited from Her Private Life (2019) as supporting roles.

    43 thoughts on “KO MOON YOUNG INSPIRED MAKEUP LOOK + CHIT CHAT DRAKOR! | ITS OKAY TO NOT BE OKAY | Kiara Leswara | Asian Network Media #ItsOkayToNotBeOkayEP13

    1. Nonton ini aku sambil mental note abis ini harus nonton drakor apa🤣 jujur aku juga suka korea tapi lebih ke musik dan film. Baru2 pandemi ini aku juga jadi suka banget drakor dan setuju kalo drama2 mereka itu uwu2 bangett🥰

    2. -Scarlett heart ryeo itu aku nangis bombay nonton ituu kaaa sumpah rame bgt, yg maennya IU
      -Backstreet rookie ceritanya ringan + lucu karna genrenya romcom gtu, yg maennya ji chang wook
      -Strong woman do bong soon itu lucu bgt + romancenya dpt, yg maennya park hyung sik
      -Goblin rame bgt karna ada adegan yg bener" bikin nangis bombay tapi banyak adegan kocaknya jga ko, yg maennya gong yoo, kim go eun, lee dong wook, yoo in na
      -Descendants of the sun itu legend bgt karna yg maennya song jong ki, song hye kyo, sama pemeran choi ae ra di fight for my way (mian lupa aku namanya siapa ಥ‿ಥ)

    3. Yiputta.. Yippoo.. 😍😍😘 kiaraaa..cb nnton she was pretty ada park soe joon juga.. Dinner mate juga bgs, flower of evil sama drama chocolate jg bgsssss..slmt mnonton (sarange kiara゙♥

    4. Nonton chocolate kak, aku tipe tomboi yang suka drama dokter sama kasus gt kaya pembunuhan blablagasuka drama uwu jadi nntn chocolate karna kirain bakal banyak ttg dokter gt kaan taunya banyak masalah bangeet dan aku menangis dr ep1-9 dan yg paling pling sedih di ep 2-4 gilaaa, tapi ending nya ttp uwu dan b aja di aku tapi mengingat airmata aku selama 9 ep itu jadi aku merekomendasikan ke kakak

    5. SUMPAH SELERA KITA SAMAAA!!! reply 1988, prison playbook, hospital playlist itu writernya sama jadi kalo suka salah 1 dari drama itu PASTI BAKAL SUKAAA SM YG LAINNYAAA

    6. Kalo suka reply 1988, prison playbook, sm hospital playlist harus nonton be melodramatic, kocak bgttt terus ceritanya bagus bgt juga relatable dan make sense gtt…Produser sm writernya yg bikin film extreme job.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *